baby and hunny

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 29 August 2011

sadness !

niy la hasil kaka ak buat k.na !
ni plak hasil kaka ipar ak 
hmm firstly , trasa sngat sdyhh gler kaw sbbnyer puasa dah nk abis! byakkan klo taun niy las kta puasa ??? sdhnyerr , dah la trwweh pon jarang2 ! ad chance na tadarus pon  kat skola ~~ (oi jgn ta cya even aku ta mnutop aurat sepenuhny2 ak stil ad iman oke , buekkkk) oke rya dtg . hmm sdhnyer dah ta puasa dh ta dpt pg bazaar lg . hahahhaah , kuang jaq lya ! oke rya niy kurang bermknala weii !!! hmm pling bes taun niy bju rya dh dpt bju cklat sama n kaw paan , cmlm baru dpt bes glerrrr ! skrg ak tgh tggu my beloved sis blik ahhhh ta sabar weiii ! hope dpt g bazaar idilfitri skali . oke ak dah buat kputusan klo ak pg intiview ak choose printing as a first choice ! weiii lari tajuk bonyot ! hahahha sori2 . MOOD : RAya !! bosun weii kakak n abg ak ta blik klo ta mlm niy dah riuh dah ktwang dgan main mercun booom sana boom sini !!!! hm mish la weii .kja umah stle pon , bskut pon dah tdanya nak TUNJUK2 taun niy , wat sndiri ok ! semua dah siap bboh dlm balang . abh dah bli daging mak plak dah dh siap wat ktupat dyer anknyer plak ??? mengONLINE ja !  mak munyerr bskut kak lya ta masokan la sbb cntik hahaaha . mak ckp "unk ni deq lia tamau ka blajaq2 buat bskut , buat bju kurung sndiri , masak , unk ap pon ta reti" hmmmm niat dihati mang terpk sep ckit duet bla dah pndai buat2 sume kja niy , tp nak buat cmner ak hanya mampo tolong smampu y bole , ta rsa na jht bju , masak sndiri , skarg zaman dah moden nak blajar suma too pg kls ja . ta pon mggunakan akal fikiran sendiri kan ??? oke dah abes pot pet !!! na bodek budak gemok pg bazaar untuk terakhie kalinyaaa !!!!!!

No comments:

Post a Comment