baby and hunny

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 26 August 2011

dansik chukje il chuka hamnida (selamat menyambut hari lebaran)

disebbkan ak dah tpengaruh dgn k-pop hitz talent , "boys over flower" , mis a dan sbgainya mbuatkan ak mnat nak blajar bhasa korea . pkara plg gler dgan shira pg tgok lens . juz 28jer , ak dah kurang berminat coz dh pkai dh dlu zmn kgemilangan ak nak pkai lens dah lpas . hahhaha . next , ktwang g acewin oke qila dah dpat bju y sgt chumil n ak plak ta abeh2 ushaa sliper body glove only rm30 , ak mnat gler sbb waner pink n tapak dyer y ad corak bodyglove !!! y plg pntg esok kna dptkan jugak sblom rya . kan2 . hmmm , pkara plg best dpt text pda pihak UITM bg link pasal temuduga tue . sepantas mndaptkan lappy ak y sdg tido niy

RUSSHAFINAZ IZZANI BT IDRUS 
NO 60 JALAN 5 , TAMAN KUNING SARI ,
34000 TAIPING PERAK .
34000 - TAIPING
PERAK 

930523085914
 



Saudara/Saudari 
PANGGILAN TEMU DUGA SESI AKADEMIK Semester 2 2011/2012
Berhubung dengan permohonan saudara/saudari untuk program tersebut di bawah, saudara/saudari dijemput menghadiri temu duga yang akan diadakan seperti berikut:
Nama Program:DIPLOMA SENI LUKIS & SENI REKA - AD110
Nama Fakulti:FAKULTI SENILUKIS DAN SENIREKA
Tarikh/Hari:18 SEPTEMBER 2011 (AHAD)
Masa:08:30 AM
Tempat:UiTM CAWANGAN PERAK
KAMPUS SERI ISKANDAR
BANDAR SRI ISKANDAR
32600  - BOTA
PERAK
tiba2 ja kluar tuw ~ walaweiiii jerit ak dgan sehepy2nyer even baru intview skurang2 selangkah lagi ke universiti "saya suka art wei " dowa jusyoso gamsahamida UITM " oke ttop cita . lpas bkak posa tekak ku trasa perit bagai nak mati lastly g hospital doktor cun melecun too ckp ad stapler dlm mlot adk niy . weiii takot habaq unk !!!! dua blik sklli ak msok byagkan sejuk bedi satu badan ak . time tu asa na ajak abh blik pg trweh . dyer ncem2 pkai bju mlayu dah . lastly terbukti dgam mgunakan kecanggihan teknologi skarang ak dpt tgok stapler y dah mlekat kat kerengkong ak niy slama sebulan niy . dr. tu brgkan ak dyer ckp than yer dikk ~ weyhhh ak dh nges weiiii ! riyau kuat2 habaq hg !!!! bpak ak plak nak glak dyer ckp mcm budak2 . abah nak msok tp dr. ta bg . weiiiii lg la takot !!!!!!!!!!! mcm mn niy . elok mluaskan rahang pp ak "gpppppp! dr tu kta oke dahhhh ! misi selesai ~ ak terkedu dan horraaayyyyy !!! ta skit ponnn . oke klo nk taw lka tu dh pnjg 1.05cm dh . nseb ta mnnh n bukan bnda y bekarat . syukurla kan bla otw blik ~ weiiii skit blik cmpai skarang hnya mmpo tahan . ak kna kurangkn mkn pdas , bnda y akn mmudaratkan luka peranakan niyyy !!!! weiii gemok kita dah brani g hosptal ~~~ bla dh smpai mak ak dah wat bskut rya dan mkan puff !!!! weiiii sdppppp . dan skranggggg ayuhhh kta kedunia khayalan(tidooo)annyeong-hiju-mu-sipp-ssi-o n jal-ja(sleep well)

No comments:

Post a Comment