baby and hunny

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 24 August 2011

                                oke selamat hari rya ~ mood:rya . wink wink mntag2 baru pndai ary2 na update(hamboiiii)rya taun niy kat kg i PERLIS oke i spoil n ta ska rya saner 1st reason i ta pernah rya kg n jarang sama skali na blik kg , skurang2 i tima jela n ati y redhaa . bju rya i waner taun nniy sgt la weird ?????????????? sbb i ttw tu warna ap . (bukn buta warna oke!!!) klo purple+cklt jd ap eyh ?? ha tula wrna dyer . oke now i nak ckp ap y i nak rya niy y i ta dpt lg kasut converse and hanbag . okeee duet simpanan i ta ckop !!!!!!!!!!!!!! rm70 jaa , hukhukk , plg i nk converse niyy , mybe tda rzeki i nk pkai lg kan hukhukhuk
ookeeee niy la kasot tue !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okeeeee y niy pon plihan i oke but ?? phamla2 yang ni plak seakan2 beg y i nak jus bp rngt joo tp ???????

No comments:

Post a Comment